Uw urenfabriek snel en efficiënt in control.

Wij willen bedrijven helpen om de declaraties en urenadministratie eenvoudig te beheren.

Selfbilling; dat scheelt onze klanten veel handmatig werk en ze houden grip op de zaak. 

Om de financiële huishouding op orde te houden is best een klus! Controle op uw uren-, declaratie- en facturenstroom is van essentieel belang. Minimale verschillen of niet tijdig aanleveren van informatie kan grote (financiële) gevolgen hebben. In 2012 is SelfBilling.com B.V. opgericht om met gebruiksvriendelijke software de financiële afdeling te helpen. 

Met jarenlange ervaring in financiële administratie, in verschillende branches, bij uiteenlopende bedrijven is het idee ontstaan. Een veelvoorkomend probleem is dat op urenverantwoording, onkostendeclaratie en facturatie te weinig controle is. Papieren urenbriefjes, bonnetjes, zoekgeraakte of niet ontvangen facturen etc. helpen het proces niet. Wil je controle dan is dat vaak tijdrovend. 

Met SelfBilling.com is dit proces volledig geautomatiseerd. Ons selfbilling systeem werkt via een intelligent portal. Selfbilling.com wordt als cloudoplossing aangeboden en is bruikbaar op een smartphone, tablet of desktop. De opdrachtgever voert de leveranciers- en contractgegevens in. De leverancier ontvangt een persoonlijke inlog en kan de urenverantwoording en onkostendeclaratie opvoeren. De opdrachtgever of budgethouder keurt de opgegeven uren en declaraties. SelfBilling.com verzorgt en verstuurd de factuur uit naam van de leverancier. Simpel, besparend en doeltreffend.

Wilt u meer weten over de oplossingen en diensten van SelfBilling.com? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0229 317 005 of per mail info@selfbilling.com.

Klaas Beemster Kunnen wij u helpen in uw administratieve proces van urenverantwoording en declaratie? Wij verzorgen graag een vrijblijvende demo.

Kennis maken?