Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/selfbilling.com/httpdocs/site.php on line 29
SelfBilling.com helpt u bij het versnellen van uw financiële Fast Close proces.

SelfBilling.com helpt u bij het versnellen van uw financiële Fast Close proces.

Grip op de urenverantwoording en e-facturatie.

SelfBilling.com voor Bemiddelingsbureaus en Brokers.

De software van SelfBilling.com helpt brokers of bemiddelaars van externe professionals, in het administratieve proces. Controle op uren en onkostenverantwoording en de daaraan gekoppelde factuur kan veel tijd kosten. Daarbij zijn fouten in de factuur geen uitzondering. Binnen SelfBilling.com is een workflow beschikbaar om dit proces te ondersteunen en u controle geeft.

In SelfBilling.com wordt gewerkt vanuit één database. In de applicatie kunnen verschillende leveranciers aangemaakt worden, met of zonder medewerkers. Elke medewerker heeft zijn eigen tarief of projecttarief. Deze tarieven zijn de basis van de factuur. De software is zeer gebruiksvriendelijk, toegankelijk via smartphone, tablet en desktop en wordt aangeboden als cloudoplossing. Daarbij is ons product te koppelen met verschillende administratieve / ERP pakketten.

Onze software draait het proces van facturatie om. Met een controleslag aan de voorzijde van het proces worden fouten in de factuur voorkomen. Op basis van de geaccordeerde uren of onkosten verzorgt niet de leverancier de factuur maar de software van SelfBilling.com. U ontvangt uw inkoopfactuur (in PDF of XML) uit naam van de leverancier. Op basis van de inkoopfactuur kan SelfBilling.com ook de verkoopfactuur richitng uw opdrachtgever verzorgen.

Geïnteresseerd in onze oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0229-317 005 of per mail via info@selfbilling.com. 

 

 

Klaas Beemster Benieuwd wat wij kunnen betekenen met onze selfbilling software voor bemiddelingsbureaus? Wij gaan graag met u in gesprek.

Afspraak maken

Eenvoudig in beheer

Eenvoudig in beheer

  • Werkend op smartphone, tablet en desktop
  • Gebruiksvriendelijke schermen
  • Efficiënt uren en onkostendeclaraties verwerken
Tijd en kostenbesparend

Tijd en kostenbesparend

  • Voor opdrachtgever én opdrachtnemer
  • Notificatiemeldingen voor continuïteit in het proces
  • Automatisch opmaken en versturen van E-facturen (PDF en XML (UBL))
Sneller uw boekhouding afsluiten

Sneller uw boekhouding afsluiten

  • Ondersteund het financiële proces van Fast Closing
  • Fysieke controleslag wordt overbodig
  • U bent volledig in control